Top

Marumi Circ. Pola Filter voor M100 Filter Houder

  • Marumi Circ. Pola Filter voor M100 Filter Houder
119,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3


De Marumi Circulaire Polarisatie Filter voor de M100 Filter Houder is een filter waarmee u het spiegelend effect kunt bepalen. De polarisatiefilter is speciaal ontworpen voor gebruik met de Marumi Magnetische Filter Houder M100, welke apart te verkrijgen is (zie optionele accesoires). Middels de Marumi Polarisatiefilter kunt u bij landschapfotografie het blauwcontrast van de lucht veranderen. Daarnaast kunt u de filter gebruiken om reflectie van onder andere glas of water uit te schakelen, waardoor u als het ware de diepte fotografeert. Deze polarisatiefilter is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met ND- en GND-filters. 


Het filterglas bevat een multicoating (Schott B270-glas), waardoor het aan beide zijden anti-kras en water afstotend is. Hiermee voorkomt u vingerafdrukken op het glas. De anti-statische eigenschap van het filterglas voorkomt daarnaast aankleving van bijvoorbeeld stofdeeltjes en vuil.


Toepassing Marumi Circulaire Polarisatie Filter


U bevestigt de Marumi Polarisatiefilter aan de adapterring, waarna u de adapterring aan de cameralens vast schroeft. Tot slot maakt u de Marumi Filterhouder M100 vast. Aan de onderzijde van de filterhouder bevindt zich een rotatieknop, waarmee u de circulaire polarisatiefilter bedient. De polarisatiefilter roteert daarbij onafhankelijk van de filterhouder. Omdat de polarisatiefilter in de houder geplaatst wordt (in plaats van bovenaf er in geschoven te worden), minimaliseert dit de kans op lichtlekkage (vignettering). De filterhouder sluit namelijk helemaal af, rondom de lens.


 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code