Top

Marumi Grijs Variabel Filter Creation Vari ND2.5-ND500 67 mm

  • Marumi Grijs Variabel Filter Creation Vari ND2.5-ND500 67 mm
145,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2


Het variabele 67mm grijsfilter van Marumi biedt een ND waarde van 1/2.5 tot 1/500 en 1 1/3 stops tot 9.0 stops. Hiermee creëert u prachtige foto-effecten in vele situaties. Door aan het filter te draaien kunt u traploos instellen hoeveel licht er tegengehouden moet worden. Zo hoeft u nooit meer met meerdere losse filters te werken. Ondanks het robuuste frame is het ND filter slechts 5,9mm dik. (Exclusief schroefdraad). Dit voorkomt vignettering. Vignettering is het afnemen van de helderheid in de hoeken van een foto, ten opzichte van het midden. Ook bevat het ND filter meerdere coatings, om reflectie tot een minimum te beperken.


Toepassing


Door het gebruik van dit filter kunt u de sluiter van uw camera voor een langere tijd open laten staan, om zo de ideale foto te maken. Een voorbeeld hiervan is stromend water, wat u kunt omtoveren in een mooie zachte waas.


Dit filter is ook verkrijgbaar in 58mm, 77mm en 82mm.


Japan


Marumi levert optiek met hoge kwaliteitsnormen. In Japan wordt al meer dan 60 jaar aandacht besteed aan de betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit resulteert in geweldige producten, nu en in de toekomst.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code