Top

Falcon Eyes LED Daglicht Set SO-28TD

  • Falcon Eyes LED Daglicht Set SO-28TD
299,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3


Deze set bestaat uit een SO-28D LED lamp, met daarbij bevestigingsmateriaal om de LED lamp aan een buis vast te klemmen. Met de Flex Arm kunt u de SO-28TD in elke gewenste positie plaatsen, om het onderwerp op de meest optimale manier te belichten. Deze set is ideaal voor het gebruik in een studio, waarbij een aansluiting op netstroom gewenst is. Optioneel zijn accu's verkrijgbaar, voor situaties waar u de LED lamp op locatie gebruikt.


SO-28TD LED lamp


De SO-28TD bestaat uit 120 bi-color LED lampjes, weke u kunt instellen op een kleurtemperatuur van 3000 tot 5600 kelvin. De LED lampjes hebben een CRI-waarde van 95, wat zorgt voor natuurlijke kleuren. U kunt de intensiteit traploos instellen, om zo altijd de optimale lichtsituatie te creëren. De LED lamp heeft een formaat van 37 x 34,5 x 6 cm. Een mooie compacte oplossing!


Bevestiging LED lamp


Bij deze set worden een flexibele arm en buisklem geleverd, om de SO-28TD in elke positie te bevestigen. U kunt de buisklem om alle statieven en buizen bevestigen, zolang de diameter tussen de 20 en 100 mm ligt. De flexibele arm heeft een lengte van 100cm en bestaat uit drie verstelbare buizen. Zo kunt u de LED lamp in vele posities plaatsen en deze eenvoudig bijstellen. De materialen zijn sterk genoeg om tot maar liefst twee keer het gewicht van de LED lamp te dragen.


Toepassing


De set is ideaal voor het gebruik in fotostudio’s en op locatie. U kunt er op een eenvoudige manier het onderwerp mee belichten. Dankzij het continu licht en de flikkervrije LED lampjes, is dit ook een goede toepassing voor videoproducties. De individuele LEDs zijn niet zichtbaar, maar in plaats daarvan wordt er één zachte lichtwaas uitgestraald.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code