Top

Falcon Eyes LED Daglicht Set DV-384CT

  • Falcon Eyes LED Daglicht Set DV-384CT
309,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 3


Deze set bestaat uit een DV-384CT LED lamp, met daarbij bevestigingsmateriaal om de LED lamp aan een buis vast te klemmen. Met de Flex Arm kunt u de DV-384CT in elke gewenste positie plaatsen, om het onderwerp op de meest optimale manier te belichten. Ook wordt er een voedingskabel meegeleverd. Deze set is ideaal voor het gebruik in een studio, waarbij een aansluiting op netstroom gewenst is. Uiteraard worden er ook accu’s meegeleverd, voor situaties waar u de LED lamp op locatie gebruikt.


DV-384CT LED lamp


De DV-384CT bestaat uit 384 bi-color LED lampjes, welke u kunt instellen op een kleurtemperatuur van 3000 tot 7000 kelvin. De LED lampjes hebben een CRI-waarde van 95, wat zorgt voor natuurlijke kleuren. U kunt de intensiteit traploos instellen, om zo altijd de optimale lichtsituatie te creëren. De LED lamp heeft een formaat van 9 x 23 x 16 cm, waarbij we de accu’s in de lengte van 9 cm hebben meegenomen. Een mooie compacte oplossing!


Bevestiging LED lamp


Bij deze set worden een flexibele arm en buisklem geleverd, om de DV-384CT in elke positie te bevestigen. U kunt de buisklem om alle statieven en buizen bevestigen, zolang de diameter tussen de 20 en 100 mm ligt. De flexibele arm heeft een lengte van 100cm en bestaat uit drie verstelbare buizen. Zo kunt u de LED lamp in vele posities plaatsen en deze eenvoudig bijstellen. De materialen zijn sterk genoeg om tot maar liefst 2,5 keer het gewicht van de LED lamp te dragen.


Toepassing


De set is ideaal voor het gebruik in fotostudio’s en op locatie. U kunt er op een eenvoudige manier het onderwerp mee belichten. Dankzij het continu licht en de flikkervrije LED lampjes, is dit ook een goede toepassing voor videoproducties.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code