Top

Matin Nek Strap Wol M-30000 Zwart

  • Matin Nek Strap Wol M-30000 Zwart
6,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 8


De Matin M-30000 is een handige draagriem voor uw camera. U bevestigt de M-30000 in enkele seconden aan uw systeemcamera, compactcamera of camcorder. Dankzij de speciale lus bent u er zeker van dat de M-30000 altijd op een veilige manier aan uw camera bevestigd blijft. Voor een comfortabel gebruik heeft Matin de M-30000 gemaakt van wol. De bijzondere fabricatie zorgt voor een zacht en sterk product. U bekijkt op dit moment de zwarte versie van de draagriem. Wij leveren de draagriem ook in het grijs.


Toepassing Matin M-30000


U kunt de draagriem om uw nek bevestigen, om zo veilig te kunnen werken. Dit verkleint de kans op val- en stootschade aanzienlijk. Ideaal wanneer u uw camera meeneemt in de natuur, bij het sporten of tijdens een evenement. De M-30000 is geschikt voor vrijwel elke camera. Aan de zijkant(en) van uw camera bevindt zich een haakje waar de draagriem als een lus doorheen getrokken kan worden.


Ook verkrijgbaar


Op dit moment bekijkt u de draagriem welke geschikt is voor uw nek. Er is ook een kortere variant verkrijgbaar, ideaal voor om uw pols.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code