Top

Falcon Eyes Achtergrond Systeem B-8510 met Rol Storm Grey 2,75 x 11m

  • Falcon Eyes Achtergrond Systeem B-8510 met Rol Storm Grey 2,75 x 11m
165,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 26


Het Falcon Eyes B-8510 Achtergrond systeem is snel op te bouwen en daardoor ideaal voor gebruik op locatie of in uw studio. Het systeem is te gebruiken voor zowel achtergrondpapier als achtergronddoek. De statieven zijn voorzien van een standaard koppeling, zodat deze ook voor lampen of studioflitsers te gebruiken zijn. De dwarsligger bestaat uit vier secties, die u door middel van inbusboutjes vast kunt zetten. De statieven zijn voorzien van een spigot met 3/8" male schroefdraad. Dit systeem kan gebruikt worden in combinatie met het meegeleverde achtergrondpapier. Het is aan te raden om ook de CL-CLIP 3 aan te schaffen (zie optionele accesoires). Dit zorgt ervoor dat het papier niet verder afrolt, op momenten dat dit niet de bedoeling is. Met enkele upgrades (zie optionele accessoires) kunt u dit systeem uitbreiden om zo meerdere rollen aan het systeem te kunnen ophangen. De achtergrondrollen van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van 27 verschillende kleuren, verkrijgbaar in verschillende maten. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een achtergrond systeem kunt plaatsen. Bij deze set wordt een achtergrondrol in de kleur Storm Grey geleverd.


Toepassing:


Misschien is dit systeem wel de meestgebruike combi in de studiowereld: een egale grijze achtergrondrol van 2,75 meter breed met daarbij een achtergrondsysteem. Binnen enkele minuten op te zetten en de basis van goede studiofoto's. Perfect voor portret- en groepfotografie, maar ook voor productfoto's en video.


Verzendkosten


De verzendkosten voor lange pakketten zijn binnen Nederland €15 (excl. btw). Dit betekent dus dat u voor bundels 1, 2 of 3 achtergrondrollen €15 verzendkosten betaalt per bundel.


Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis.

Voor tarieven in het buitenland, neem contact op.


Let op: wegens verschillende monitor-instellingen, kunnen de kleuren een klein beetje afwijken van het getoonde plaatje.


 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code