Top

Falcon Eyes Achtergrond Support B-2W voor 2 Rollen

  • Falcon Eyes Achtergrond Support B-2W voor 2 Rollen
49,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 31


De Falcon Eyes B-2W Achtergrond Support is een universeel ophangsysteem voor het ophangen en wisselen van maximaal twee achtergronden. De houder is eenvoudig aan de muur of het plafond te monteren, waarna u de rollen kunt plaatsen. De rolhouder kunt u in een buis of koker van de achtergrondrol plaatsen en aandraaien. Hierdoor zet de houder uit en komt een goede bevestiging tot stand. Door middel van de meegeleverde kettingen kunt u gemakkelijk van achtergrond wisselen. Dit systeem is op elke gewenste breedte van elkaar te plaatsen en kan tot minimaal 10 cm van het plafond worden bevestigd. De meegeleverde geleiders zorgen ervoor dat de kettingen netjes op hun plaats blijven hangen. De beugels zijn 18 cm hoog en hebben een maximale doorsnee van 4,6 cm. De kettingen zijn 1,70 meter lang (dubbel). De rolhouders steken 12 cm buiten de rol uit.


Accessoires B-2W


In combinatie met vier keer de CL22 (zie optionele accessoires) is dit ophangsysteem ook op een lampstatief te monteren. Om zeker te weten dat het achtergrondpapier niet ongewenst afrolt, hebben we een speciale klem van StudioKing in ons assortiment. Bij gebruik met een achtergrondrol moet de klem aan de zijkant op de kern van de rol worden vastgeklemd waardoor de rol niet verder kan afrollen (zie optionele accessoires).


Toepassing


Het B-2W systeem is geschikt voor vele achtergrondrollen, in diverse maten. Denk hierbij aan rollen van 1,38 meter en 2,75 meter.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code