Top

Falcon Eyes Achtergrondpapier 46 Chroma Green 3,56 x 30 m

  • Falcon Eyes Achtergrondpapier 46 Chroma Green 3,56 x 30 m
179,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2


De achtergrond rollen papier van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van 27 verschillende kleuren, verkrijgbaar in verschillende maten. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een achtergrond systeem kunt plaatsen.


Deze rol wordt gratis verstuurd binnen Nederland.


Vanwege het zware gewicht adviseren wij deze rol te bevestigen op een stevig achtergrond systeem, zoals de SPK-1A met een optionele metalen ketting of een niet gemotoriseerde muurhouder, zoals de B-3W.


Let op: wegens verschillende monitor-instellingen, kunnen de kleuren een klein beetje afwijken van het getoonde plaatje.


Gewicht per vierkante meter: 141 gram sq/m


Deze rol is in het verleden met verschillende afmetingen geleverd, zowel met een binnenkern van 5 cm als van 6 cm. Let hier goed op indien u een optionele koker bestelt en meet van te voren de binnenmaat van uw rol. De huidige rol heeft een binnen diameter van 5cm.


 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code